fbpx

TERMENI ȘI CONDIȚII

TERMENI ȘI CONDIȚII

Ultima actualizare: 01.05.2023

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții („Termeni”) înainte de a utiliza site-ul web al companiei SEEI TECHNOLOGY S.R.L. („Compania”, „Noi”, „Nostru”). Accesând sau utilizând în orice mod site-ul nostru web, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru web.

1.Utilizarea site-ului web

1.1 Drepturile de proprietate intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și designului site-ului nostru web sunt deținute de Companie sau de furnizorii noștri terți de conținut, în funcție de caz. Este interzisă reproducerea, distribuirea, modificarea sau utilizarea oricăror elemente din conținutul sau designul site-ului nostru web fără acordul nostru scris prealabil.

1.2 Limite de utilizare

a) Vă este permisă utilizarea site-ului nostru web în scopuri legale și conform destinației sale prevăzute. Nu aveți voie să utilizați site-ul într-un mod care ar putea dauna, afecta sau interfera cu funcționarea acestuia sau cu securitatea sa.

b) Nu aveți voie să accesați sau să utilizați anumite părți ale site-ului nostru web care sunt protejate prin măsuri tehnice de securitate. Orice încercare de a face acest lucru poate constitui o încălcare a legilor relevante în materie de drepturi de autor și alte legi aplicabile.

c) Nu aveți voie să utilizați site-ul nostru web într-un mod care ar putea afecta negativ experiența altor utilizatori sau care ar putea provoca daune sau perturbări în rețeaua noastră.

1.3 Conținut generat de utilizatori

Dacă alegeți să încărcați sau să trimiteți conținut generat de utilizatori pe site-ul nostru web, vă acordați Companiei un drept nelimitat, neexclusiv, gratuit, transferabil și sublicențiat de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui și afișa acest conținut în orice mediu și în orice formă.

2.Politica de confidențialitate

Utilizarea informațiilor cu caracter personal furnizate de dvs. este guvernată de politica noastră de confidențialitate. Vă rugăm să citiți cu atenție politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege cum colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. cu caracter personal.

3.Exonerare de răspundere

3.1 Excluderea garanțiilor

Site-ul nostru web este furnizat pe principiul „așa cum este” și „așa cum este disponibil”, fără garanții de orice fel, exprese sau implicite. Compania nu garantează că site-ul nostru web va fi disponibil în mod neîntrerupt, sigur sau fără erori.

3.2 Limitarea răspunderii

În măsura maximă permisă de lege, Compania nu va fi responsabilă pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale sau punitive, inclusiv, dar fără a se limita la, pierderea profiturilor, veniturilor, economiilor sau datelor, rezultând din utilizarea sau imposibilitatea utilizării site-ului nostru web.

4.Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, prin actualizarea acestei pagini web. Va fi afișată data ultimei actualizări la începutul acestor Termeni și Condiții. Continuarea utilizării site-ului nostru web după modificările aduse acestor Termeni constituie acceptarea dvs. a Termenilor modificați.

5.Legislație aplicabilă

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legile României și orice litigiu derivat din acești Termeni va fi supus jurisdicției exclusive a tribunalelor române competente.

Pentru întrebări sau clarificări cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact furnizate pe site-ul nostru web.

ro_RORomanian