fbpx

POIM 11.1

POIM 11.1

POIM (Programul Operațional Infrastructură Mare) este un program de finanțare nerambursabilă în România, finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR). Axa prioritară 11.1 din cadrul POIM este dedicată eficienței energetice și utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructura mare. Se concentrează pe următoarele obiective:

  • Îmbunătățirea eficienței energetice și a sustenabilității energetice în infrastructura mare, inclusiv în clădiri și sisteme energetice ale marilor operatori economici.
  • Promovarea și dezvoltarea utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructura mare, inclusiv în clădiri și sisteme energetice ale marilor operatori economici.

 

Prin intermediul Axa Prioritară 11.1, se acordă finanțare nerambursabilă pentru diverse tipuri de proiecte, cum ar fi:

  • Lucrări de eficiență energetică și modernizare în clădiri și infrastructuri mari.
  • Implementarea de tehnologii și sisteme energetice eficiente și regenerabile, cum ar fi sistemele de cogenerare, panouri solare, energie eoliană, biomasa etc.
  • Îmbunătățirea eficienței energetice în transportul urban și interurban.
  • Dezvoltarea rețelelor de termoficare și a sistemelor de distribuție a energiei.

Finanțarea nerambursabilă prin Axa Prioritară 11.1 este accesibilă pentru operatorii economici și organizațiile care se încadrează în cerințele specifice ale programului și care pot demonstra beneficii clare în ceea ce privește eficiența energetică și utilizarea surselor regenerabile de energie. Pentru a accesa această finanțare, este necesară elaborarea și depunerea unui proiect în conformitate cu ghidurile și procedurile specifice ale programului.

SEEI Technology un singur furnizor pentru implementarea proiectului tău

Colaborarea cu un singur furnizor pentru implementarea proiectului poate aduce mai multe avantaje, poate simplifica procesul și poate asigura o experiență mai eficientă și mai convenabilă pentru afacerea dumneavoastră.

Coordonare simplificată

Veți avea un punct de contact unic pentru toate aspectele proiectului. Acest lucru facilitează comunicarea și coordonarea între diferitele etape și servicii implicate în implementarea programului ales.

Expertiză specializată

Avem experiență și cunoștințe în domeniu. Noi putem oferi consultanță specializată și asistență tehnică pentru a vă ajuta că luați deciziile potrivite în ceea ce privește achiziționarea echipamentelor, alegerea infrastructurii și maximizarea beneficiilor fiscale.

Economii de timp și resurse

Colaborarea cu un singur furnizor înseamnă că nu va trebui să căutați și să negociați cu mai mulți furnizori și contractori diferiți. Acest lucru economisește timp și resurse prețioase, permițându-vă să vă concentrați mai mult pe activitățile principale.

Integrare mai bună a soluțiilor

Asigurăm o integrare mai bună a diferitelor soluții necesare pentru implementarea programului ales.

Servicii post-implementare

Mentenanța și suportul tehnic continuu pentru proiectul implementat. Vă asigurăm că afacerea dumneavoastră va funcționa în mod optim și veți avea un partener de încredere pe termen lung.

Studii de fezabilitate – SEEI este partenerul vostru de încredere pentru alegerea soluției

Pentru orice companie, găsirea soluției energetice optime care să se potrivească nevoilor lor este o provocare. Un studiu de fezabilitate poate ajuta la analiza diferitelor opțiuni tehnice și economice fezabile disponibile pentru companie.

Experiența noastră în domeniul eficienței energetice ne permite să vă oferim cele mai bune soluții adaptate nevoilor dumneavoastră, oferind consultanță și soluții personalizate, indiferent de mărimea acesteia.

În acest studiu de fezabilitate vom lua în considerare factori precum rentabilitatea, eficiența energetică și impactul asupra mediului. Procedând astfel, ne putem asigura că afacerea dumneavoastră poate economisi costuri, fiind totodată mai sustenabilă în operațiunile sale.

ro_RORomanian