Fondul de Modernizare

Fondul de Modernizare

Fondul pentru Modernizare este un program de finanțare pentru a sprijini modernizarea și dezvoltarea întreprinderilor/regiilor autonome. Scopul principal al Fondului pentru Modernizare este de a aloca resurse financiare pentru a stimula progresul și dezvoltarea sectorului de energie.

Obiectivul acestui fond este să contribuie la atingerea obiectivelor asumate de România în cadrul Planului Național Integrat pentru Energie și Schimbări Climatice (PNIESC), precum și la obiectivele stabilite de Pactul Verde European și angajamentele Uniunii Europene privind implementarea Acordului de la Paris și obiectivele de dezvoltare durabilă ale Organizației Națiunilor Unite (ONU). Astfel, se oferă sprijin financiar pentru investiții în producția de energie electrică din surse regenerabile de energie, cum ar fi energia eoliană, energia solară, energia hidroelectrică, energia geotermală, biomasa sau biogazul.Scopul

Fondul de modernizare acordă finanțare nerambursabilă pentru diverse tipuri de proiecte, cum ar fi:

  • Crearea de noi capacități pentru producerea de energie electrică din surse eoliene.
  • Crearea de noi capacități pentru producerea de energie electrică din surse solare.
  • Crearea de noi capacități pentru producerea de energie electrică din surse hidro.
  • Crearea de noi capacități pentru producerea de energie electrică din energie geotermală.
  • Crearea de noi capacități pentru producerea de energie electrică din biomasă.
  • Crearea de noi capacități pentru producerea de energie electrică din biogaz.

SEEI Technology un singur furnizor pentru implementarea proiectului tău

Colaborarea cu un singur furnizor pentru implementarea proiectului poate aduce mai multe avantaje, poate simplifica procesul și poate asigura o experiență mai eficientă și mai convenabilă pentru afacerea dumneavoastră.

Coordonare simplificată

Veți avea un punct de contact unic pentru toate aspectele proiectului. Acest lucru facilitează comunicarea și coordonarea între diferitele etape și servicii implicate în implementarea programului ales.

Expertiză specializată

Avem experiență și cunoștințe în domeniu. Noi putem oferi consultanță specializată și asistență tehnică pentru a vă ajuta că luați deciziile potrivite în ceea ce privește achiziționarea echipamentelor, alegerea infrastructurii și maximizarea beneficiilor fiscale.

Economii de timp și resurse

Colaborarea cu un singur furnizor înseamnă că nu va trebui să căutați și să negociați cu mai mulți furnizori și contractori diferiți. Acest lucru economisește timp și resurse prețioase, permițându-vă să vă concentrați mai mult pe activitățile principale.

Integrare mai bună a soluțiilor

Asigurăm o integrare mai bună a diferitelor soluții necesare pentru implementarea programului ales.

Servicii post-implementare

Mentenanța și suportul tehnic continuu pentru proiectul implementat. Vă asigurăm că afacerea dumneavoastră va funcționa în mod optim și veți avea un partener de încredere pe termen lung.

Studii de fezabilitate – SEEI este partenerul vostru de încredere pentru alegerea soluției

Pentru orice companie, găsirea soluției energetice optime care să se potrivească nevoilor lor este o provocare. Un studiu de fezabilitate poate ajuta la analiza diferitelor opțiuni tehnice și economice fezabile disponibile pentru companie.

Experiența noastră în domeniul eficienței energetice ne permite să vă oferim cele mai bune soluții adaptate nevoilor dumneavoastră, oferind consultanță și soluții personalizate, indiferent de mărimea acesteia.

În acest studiu de fezabilitate vom lua în considerare factori precum rentabilitatea, eficiența energetică și impactul asupra mediului. Procedând astfel, ne putem asigura că afacerea dumneavoastră poate economisi costuri, fiind totodată mai sustenabilă în operațiunile sale.

ro_RORomanian