fbpx

Solutii complete de digitalizare si consultanta

  • Home
  • Solutii complete de digitalizare si consultanta

SEEI Technology – Soluții complete de digitalizare și consultanță

SEEI Technology, partenerul dumneavoastră de încredere pentru consultanță și soluții de digitalizare. Suntem aici pentru a vă ajuta să va transformați afacerea din mediu digital, oferindu-vă o gamă largă de servicii și tehnologii de ultimă generație. Indiferent de dimensiunea sau domeniul dumneavoastră de activitate, putem furniza soluții personalizate care să satisfacă nevoile specifice ale companiei dumneavoastră.

Hardware TIC

SEEI Technology, furnizorul potrivit pentru echipamentele hardware TIC de care aveți nevoie. Oferim soluții de ultima generație pentru automatizări și robotică destinate fluxurilor tehnologice. Indiferent dacă aveți nevoie de echipamente de control, senzori sau echipamente robotice avansate, avem expertiză și cunoștințele necesare pentru a vă ajuta să selectați și să implementati echipamentele potrivite care să vă optimizeze procesele de producție.

Aplicații ERP și CRM

Simplificati-vă activitatea de business cu ajutorul aplicațiilor ERP și CRM de calitate superioară. Oferim soluții personalizate care includ automatizarea software de tip RPA (Robotic Process Automation), transferul electronic de date (EDI – Electronic Dată Interchange) și tehnologia de OCR-izare (recunoașterea optică a caracterelor) care va permite să convertiți documente tipărite sau scrise de mâna în format electronic. Această tehnologie revoluționară este utilizată pe scară largă pentru extragerea automată a datelor din documente precum facturi, avize, extrase bancare sau chitanțe, fie ele fotografiate sau scanate. Prin implementarea acestor soluții, puteți elimina intervenția umană și puteți eficientiza procesele de afaceri.

Site-uri de prezentare

O prezența online solidă este esențială în era digitală de astăzi. Echipa noastră de profesioniști poate crea site-uri de prezentare atrăgătoare și ușor de navigat, care să reflecte identitatea și valorile companiei dumneavoastră. Indiferent dacă aveți nevoie de un site simplu, e-commerce sau un site complex, putem dezvolta soluții web personalizate care să vă ajute să creșteți vizibilitatea online și să atrageți noi clienți.

websites

Cloud și IoT

Explorați oportunitățile nelimitate oferite de tehnologiile cloud și IoT (Internet of Things). Oferim servicii de consultanță și implementare pentru migrarea datelor și aplicațiilor în cloud, permițându-vă să beneficiați de scalabilitate, flexibilitate și securitate sporită. De asemenea, putem ajuta compania dumneavoastră să profite la maximum de tehnologia IoT prin conectarea dispozitivelor inteligente și colectarea datelor în timp real, ceea ce va permite să luați decizii informate și să optimizați eficiența operațiunilor.

cloud&iot

Consultanță/analiză IT pentru IMM-uri

Suntem conștienți de provocările tehnologice cu care se confruntă IMM-urile și suntem aici pentru a le oferi sprijinul necesar. Echipa noastră de consultanți experimentați poate efectua o analiză completă a infrastructurii IT existente și a nevoilor dumneavoastră specifice, pentru a identifica soluțiile tehnice potrivite. Indiferent dacă aveți nevoie de o actualizare a sistemelor hardware și software, implementarea unui nou sistem ERP sau optimizarea proceselor de comunicare și colaborare, suntem pregătiți să va oferim soluțiile adaptate nevoilor dumneavoastră.

consultanta&analiza

Transferul parametrilor de funcționare și datelor în sistemul ERP

Realizarea unei integrări eficiente este esențială pentru a asigura o funcționare optimă a afacerii dumneavoastră. Echipa noastră poate asista compania dumneavoastră în transferul și integrarea datelor relevante în sistemul ERP, astfel încât să beneficiați de o gestionare mai eficientă a activităților și a resurselor. Puteți fi sigur că datele dumneavoastră vor fi securizate și vor fi disponibile într-un mod organizat și ușor de accesat.

erp

Inteligență de business (BI) și optimizarea costurilor de producție și proces

SEEI Technology vă ajută să aveți o perspectivă mai clară asupra activității din cadrul companiei, astfel se poate facilita luarea de decizii informate. Oferim soluții BI personalizate care vă permit să colectați, să analizați și să vizualizați datele cheie pentru a identifica oportunități de optimizare a costurilor de producție și proces. Prin înțelegerea mai profundă a fluxurilor de lucru și a performanței operațiunilor, puteți lua măsuri proactive pentru a îmbunătăți eficientă și a reduce cheltuielile, sporind astfel competitivitatea companiei dumneavoastră pe piață.

BI

Suntem dedicați companiei dumneavoastră

La SEEI Technology, suntem dedicați să oferim servicii de consultanță și soluții de digitalizare care să aducă un plus de valoare afacerii dumneavoastră. De asemenea vă putem ajuta să depuneți proiecte pentru liniile de finanatre disponibile în prezent.

Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă ghida și sprijini pe parcursul întregului proces, de la identificarea nevoilor până la implementarea și mentenanță soluțiilor.

Contactați-ne astăzi pentru a afla cum putem ajuta compania dumneavoastră să prospere în era digitală și să se adapteze cu succes la cerințele tehnologice în continuă schimbare.

ro_RORomanian