fbpx

Management energetic industrie

  • Home
  • Management energetic industrie
125897871

În conformitate cu prevederile legale în vigoare (Legea 121/2014 actualizată prin Legea 160/2016), operatorii economici care consumă mai mult de 1000 TEP (Tone Echivalent Petrol) anual au obligația de a numi un manager energetic, fie prin contract individual de muncă, fie prin încheierea unui contract cu o companie de servicii energetice care are un manager energetic. Principalul nostru obiectiv este îndeplinirea planului Uniunii Europene privind clima și energia pentru anul 2030.

Echipa noastră de experți are o înțelegere profundă a sectorului energetic și un angajament față de satisfacția clienților. Personalizăm soluțiile în funcție de nevoile fiecărei afaceri, fiind adaptate pentru a răspunde cerințelor specifice fiecărui client.

SEEI Technology poate oferi servicii specifice activității de management energetic pentru consumatorii industriali. În principal, în cadrul activității de gestionare a energiei, se vor realiza următoarele:

  • Elaborarea declarației și a chestionarelor privind consumul de energie conform prevederilor legale în vigoare.
  • Asistența beneficiarului în selectarea furnizorilor și negocierea contractelor de achiziție a energiei.
  • Elaborarea programului de eficiență energetică, având în vedere recomandările rezultate din auditul energetic anual pus la dispoziție de beneficiar, conform prevederilor legale în vigoare.
  • Monitorizarea consumului lunar al resurselor energetice pe baza chestionarelor standard completate de beneficiar.
  • Furnizarea beneficiarului de sprijin activ și consultanță în problemele de eficiență energetică.
  • Colaborarea cu factorii de decizie ai companiei pentru a obține sprijinul acestora în dezvoltarea și implementarea măsurilor de creștere a eficienței energetice.
  • Asistența beneficiarului în controalele DEE (Departamentul de Eficiență Energetică din cadrul Ministerului Energiei), ori de câte ori acest lucru este solicitat de beneficiar.

De ce să alegeți acest serviciu?

Reducerea costurilor de energie

prin optimizarea consumului de energie, vă putem ajuta să economisiți bani și să vă îmbunătățiți rentabilitatea.

Îmbunătățirea eficienței energetice

prin identificarea și eliminarea pierderilor de energie, vă putem ajuta să vă îmbunătățiți eficiența și să reduceți emisiile de carbon.

Reducerea impactului asupra mediului

prin reducerea consumului de energie și a emisiilor de carbon, vă putem ajuta să vă reduceți impactul asupra mediului și să deveniți mai sustenabili.

Îmbunătățirea reputației

prin adoptarea unor practici mai sustenabile, vă puteți îmbunătăți reputația în fața clienților, angajaților, investitorilor și partenerilor de afaceri.

De ce ar trebui să alegeți compania noastră pentru serviciile noastre de Management Energetic?

Experiența și cunoștințele noastre

avem o echipă de experți în energie cu o vastă experiență în furnizarea de soluții energetice personalizate pentru companii dintr-o gamă largă de industrii.

Soluții personalizate

ne asigurăm că soluțiile noastre sunt adaptate nevoilor specifice ale fiecărei companii, pentru a le oferi cele mai bune rezultate și cele mai mari economii.

Acces la tehnologii de ultimă generație

suntem la curent cu cele mai noi tehnologii și tendințe din domeniul energiei, astfel încât putem oferi cele mai bune soluții posibile.

Suport și servicii post-instalare

oferim suport și servicii post-instalare pentru a ne asigura că soluțiile noastre continuă să ofere beneficii pe termen lung.

Prin intermediul acestor servicii, ne propunem să susținem operatorii economici în îndeplinirea obligațiilor legale și să-i ajutăm să atingă obiectivele de eficiență energetică și de conformitate cu reglementările în domeniu.
ro_RORomanian