fbpx

POIM 6.2

POIM 6.2

În cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM), Axa Prioritară 6 se referă la „Promovarea energiei curate și a eficienței energetice în sectorul public și în clădirile rezidențiale”. Axa Prioritară 6.2 este dedicată sprijinirii eficienței energetice în clădirile rezidențiale și se concentrează pe îmbunătățirea performanței energetice și reducerea consumului de energie în acest sector. Se acordă finanțare nerambursabilă pentru diverse tipuri de proiecte, cum ar fi:

  • Lucrări de reabilitare termică a clădirilor rezidențiale: Finanțarea poate acoperi izolarea termică a pereților, a acoperișului, înlocuirea tâmplăriei și a sistemelor de încălzire și răcire ineficiente, precum și alte măsuri pentru îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale.
  • Instalarea de echipamente eficiente din punct de vedere energetic: Finanțarea poate acoperi instalarea sistemelor de încălzire, răcire și ventilație eficiente, a sistemelor de iluminat cu consum redus de energie și a altor echipamente care contribuie la reducerea consumului de energie.

Finanțarea nerambursabilă prin Axa Prioritară 6.2 a POIM este destinată în principal sectorului rezidențial și poate fi accesată de către proprietarii de clădiri rezidențiale sau asociațiile de proprietari care se încadrează în cerințele specifice ale programului. Pentru a accesa această finanțare, este necesară elaborarea și depunerea unui proiect în conformitate cu ghidurile și procedurile specifice ale programului.

SEEI Technology un singur furnizor pentru implementarea proiectului tău

Colaborarea cu un singur furnizor pentru implementarea proiectului poate aduce mai multe avantaje, poate simplifica procesul și poate asigura o experiență mai eficientă și mai convenabilă pentru afacerea dumneavoastră.

Coordonare simplificată

Veți avea un punct de contact unic pentru toate aspectele proiectului. Acest lucru facilitează comunicarea și coordonarea între diferitele etape și servicii implicate în implementarea programului ales.

Expertiză specializată

Avem experiență și cunoștințe în domeniu. Noi putem oferi consultanță specializată și asistență tehnică pentru a vă ajuta că luați deciziile potrivite în ceea ce privește achiziționarea echipamentelor, alegerea infrastructurii și maximizarea beneficiilor fiscale.

Economii de timp și resurse

Colaborarea cu un singur furnizor înseamnă că nu va trebui să căutați și să negociați cu mai mulți furnizori și contractori diferiți. Acest lucru economisește timp și resurse prețioase, permițându-vă să vă concentrați mai mult pe activitățile principale.

Integrare mai bună a soluțiilor

Asigurăm o integrare mai bună a diferitelor soluții necesare pentru implementarea programului ales.

Servicii post-implementare

Mentenanța și suportul tehnic continuu pentru proiectul implementat. Vă asigurăm că afacerea dumneavoastră va funcționa în mod optim și veți avea un partener de încredere pe termen lung.

Studii de fezabilitate – SEEI este partenerul vostru de încredere pentru alegerea soluției

Pentru orice companie, găsirea soluției energetice optime care să se potrivească nevoilor lor este o provocare. Un studiu de fezabilitate poate ajuta la analiza diferitelor opțiuni tehnice și economice fezabile disponibile pentru companie.

Experiența noastră în domeniul eficienței energetice ne permite să vă oferim cele mai bune soluții adaptate nevoilor dumneavoastră, oferind consultanță și soluții personalizate, indiferent de mărimea acesteia.

În acest studiu de fezabilitate vom lua în considerare factori precum rentabilitatea, eficiența energetică și impactul asupra mediului. Procedând astfel, ne putem asigura că afacerea dumneavoastră poate economisi costuri, fiind totodată mai sustenabilă în operațiunile sale.

ro_RORomanian