fbpx

Soluții

Calitate cu dedicare

Cogenerare

Acest proces implică utilizarea unei turbine de gaz sau a unei turbine cu abur pentru a genera energie electrică, în timp ce căldura reziduală generată în timpul acestui proces este utilizată pentru a produce apă caldă sau abur pentru încălzirea clădirilor sau a altor procese industriale. Este o soluție eficientă din punct de vedere energetic, deoarece utilizează în mod optim energia reziduală care altfel ar fi pierdută.

Sisteme regenerabile

Sunt surse de energie care se regenerează în mod natural și nu se epuizează în timp. Aceste surse sunt considerate ecologice, deoarece generează emisii reduse sau chiar zero de gaze cu efect de seră și nu contribuie semnificativ la schimbările climatice. Utilizarea lor e în continuă creștere în întreaga lume, datorită reducerii costurilor de producție și instalare și creșterii eficienței lor.

Sistem monitorizare consumuri energetice

O soluție care permite măsurarea și urmărirea utilizării energiei într-o clădire, într-un proces industrial sau în orice altă aplicație. Aceasta constă dintr-un set de senzori și echipamente de monitorizare care colectează date despre consumul de energie în timp real și le afișează pentru a permite administratorilor să monitorizeze și să optimizeze utilizarea energiei.

Programe finanțare

În România, există mai multe surse de finanțare nerambursabilă disponibile pentru proiectele de eficiență energetică. Acestea sunt oferite atât de autoritățile naționale, cât și de Uniunea Europeană. Colaborarea cu un singur furnizor pentru implementarea proiectului poate aduce mai multe avantaje, poate simplifica procesul și poate asigura o experiență mai eficientă și mai convenabilă pentru afacerea dumneavoastră.

Soluții de digitalizare

Suntem aici pentru a vă ajuta să va transformați afacerea din mediu digital, oferindu-vă o gamă largă de servicii și tehnologii de ultimă generație. Indiferent de dimensiunea sau domeniul dumneavoastră de activitate, putem furniza soluții personalizate care să satisfacă nevoile specifice ale companiei dumneavoastră. Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă ghida și sprijini pe parcursul întregului proces.

Studii de fezabilitate

Pentru orice companie, găsirea soluției energetice optime care să se potrivească nevoilor lor este o provocare. Un studiu de fezabilitate poate ajuta la analiza diferitelor opțiuni tehnice și economice fezabile disponibile pentru companie.

În acest studiu de fezabilitate vom analiza diferite soluții energetice precum cogenerare, sisteme de monitorizare a consumului de energie, centrale fotovoltaice și modernizarea sistemului de iluminat. Vom lua în considerare factori precum rentabilitatea, eficiența energetică și impactul asupra mediului pentru a determina care opțiune este cea mai potrivită pentru nevoile companiei dumneavoastră. Procedând astfel, ne putem asigura că afacerea dvs. poate economisi costuri, fiind totodată mai sustenabilă în operațiunile sale.

bg-01

Cea mai bună soluție pentru afacerea ta

Contact

Scopul nostru principal constă în furnizarea de consiliere și administrare clară, excelentă și rezonabilă pentru clienții noștri.

Turbine eoliene
70%
Panouri solare
90%
Energie hibridă
80%
De ce să ne alegi

Construim un viitor sustenabil

Un set de principii și acțiuni care vizează protejarea și conservarea resurselor naturale, reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și a cantității deșeurilor și poluării, astfel încât să se asigure o creștere economică și o bunăstare socială durabile.

bg-01
ro_RORomanian