Servicii

Calitate cu dedicare

Audit Energetic Industrial

Evaluarea consumului de energie al clădirii, a proceselor și a echipamentelor utilizate în clădire sau într-un proces de producție. Scopul este de a identifica sursele de energie utilizate și de a recomanda măsuri de eficientizare a consumului de energie, reducând astfel costurile și emisiile de gaze cu efect de seră.

Management energetic industrie

Echipa noastră de experți are o înțelegere profundă a sectorului energetic și un angajament față de satisfacția clienților. Personalizăm soluțiile în funcție de nevoile fiecărei afaceri, fiind adaptate pentru a răspunde cerințelor specifice fiecărui client.

Management energetic localități

Programul de îmbunătățire a eficienței energetice (PiEE) în localități este o inițiativă care vizează reducerea consumului de energie și creșterea utilizării surselor de energie regenerabilă la nivel comunitar. Acest program are ca scop să aducă beneficii economice, sociale și de mediu.

Implementare ERP

Sistemul informatic de tip ERP (Enterprise Resource Planning) s-a dovedit a fi un instrument esențial pentru a atinge obiectivele companiei. Cu ajutorul unui ERP bine implementat, o afacere poate centraliza și integra toate procesele sale cheie într-un singur sistem coerent.

Cea mai bună soluție pentru afacerea ta

Contact

Scopul nostru principal constă în furnizarea de consiliere și administrare clară, excelentă și rezonabilă pentru clienții noștri.

Turbine eoliene
70%
Panouri solare
90%
Energie hibridă
80%
De ce să ne alegi

Construim un viitor sustenabil

Un set de principii și acțiuni care vizează protejarea și conservarea resurselor naturale, reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și a cantității deșeurilor și poluării, astfel încât să se asigure o creștere economică și o bunăstare socială durabile.

bg-01
ro_RORomanian