fbpx

Planul Național De Redresare Și Reziliență (PNRR)

  • Home
  • Planul Național De Redresare Și Reziliență (PNRR)

PLANUL NAȚIONAL DE REDRESARE ȘI REZILIENȚĂ (PNRR)

Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) este un program de investiții pe termen lung, propus și implementat de către Guvernul României, în conformitate cu cerințele și orientările Uniunii Europene. PNRR reprezintă un cadru strategic pentru utilizarea fondurilor europene alocate României în cadrul Mecanismului de Redresare și Reziliență al Uniunii Europene.

Obiectivul principal al PNRR este de a stimula redresarea economică și de a spori reziliența României în fața impactului pandemiei de COVID-19, prin intermediul unor investiții în energie.

PNRR are un buget total alocat României și include atât granturi nerambursabile din fonduri europene, cât și credite la condiții avantajoase. Aceste fonduri sunt destinate finanțării proiectelor și programelor care contribuie la atingerea obiectivelor specifice stabilite în PNRR.

Planul cuprinde măsuri și proiecte concrete care vizează și tranziția către o economie verde. Implementarea PNRR este supravegheată de către autoritățile naționale, iar raportarea și monitorizarea progresului sunt efectuate în conformitate cu cerințele Uniunii Europene.

SEEI Technology un singur furnizor pentru implementarea proiectului tău

Colaborarea cu un singur furnizor pentru implementarea proiectului poate aduce mai multe avantaje, poate simplifica procesul și poate asigura o experiență mai eficientă și mai convenabilă pentru afacerea dumneavoastră.

Coordonare simplificată

Veți avea un punct de contact unic pentru toate aspectele proiectului. Acest lucru facilitează comunicarea și coordonarea între diferitele etape și servicii implicate în implementarea programului ales.

Expertiză specializată

Avem experiență și cunoștințe în domeniu. Noi putem oferi consultanță specializată și asistență tehnică pentru a vă ajuta că luați deciziile potrivite în ceea ce privește achiziționarea echipamentelor, alegerea infrastructurii și maximizarea beneficiilor fiscale.

Economii de timp și resurse

Colaborarea cu un singur furnizor înseamnă că nu va trebui să căutați și să negociați cu mai mulți furnizori și contractori diferiți. Acest lucru economisește timp și resurse prețioase, permițându-vă să vă concentrați mai mult pe activitățile principale.

Integrare mai bună a soluțiilor

Asigurăm o integrare mai bună a diferitelor soluții necesare pentru implementarea programului ales.

Servicii post-implementare

Mentenanța și suportul tehnic continuu pentru proiectul implementat. Vă asigurăm că afacerea dumneavoastră va funcționa în mod optim și veți avea un partener de încredere pe termen lung.

Studii de fezabilitate – SEEI este partenerul vostru de încredere pentru alegerea soluției

Pentru orice companie, găsirea soluției energetice optime care să se potrivească nevoilor lor este o provocare. Un studiu de fezabilitate poate ajuta la analiza diferitelor opțiuni tehnice și economice fezabile disponibile pentru companie.

Experiența noastră în domeniul eficienței energetice ne permite să vă oferim cele mai bune soluții adaptate nevoilor dumneavoastră, oferind consultanță și soluții personalizate, indiferent de mărimea acesteia.

În acest studiu de fezabilitate vom lua în considerare factori precum rentabilitatea, eficiența energetică și impactul asupra mediului. Procedând astfel, ne putem asigura că afacerea dumneavoastră poate economisi costuri, fiind totodată mai sustenabilă în operațiunile sale.

ro_RORomanian