fbpx

Electric Up

electric up

Programul Electric Up

Programul Electric UP este o inițiativă implementată de autoritățile guvernamentale pentru a susține IMM-urile (Întreprinderile Mici și Mijlocii) și sectorul HORECA (Hoteluri, Restaurante, Cafenele) pentru achiziția și instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice, împreună cu cel puțin o stație de încărcare pentru vehicule electrice. Scopul programului este de a promova utilizarea mașinilor electrice în aceste sectoare, contribuind astfel la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și la îmbunătățirea calității aerului în orașe.

Beneficiile implementării unui proiect finanțat prin Electric Up

Implementarea unui proiect finanțat prin programul Electric UP poate aduce o serie de avantaje semnificative pentru afacerea dumneavoastră din domeniul IMM-urilor sau HORECA. Iată câteva motive importante pentru care ar trebui să luați în considerare acest lucru:

  • Reducerea costurilor operaționale:
  • Beneficii fiscale și subvenții
  • Reputație și responsabilitate socială
  • Acces la infrastructură de încărcare
  • Eficiență și performanță

SEEI Technology un singur furnizor pentru implementarea proiectului tău Electric Up

Colaborarea cu un singur furnizor pentru implementarea proiectului Electric Up poate aduce mai multe avantaje, poate simplifica procesul și poate asigura o experiență mai eficientă și mai convenabilă pentru afacerea dumneavoastră.

Coordonare simplificată

Veți avea un punct de contact unic pentru toate aspectele proiectului. Acest lucru facilitează comunicarea și coordonarea între diferitele etape și servicii implicate în implementarea programului ales.

Expertiză specializată

Avem experiență și cunoștințe în domeniu. Noi putem oferi consultanță specializată și asistență tehnică pentru a vă ajuta că luați deciziile potrivite în ceea ce privește achiziționarea echipamentelor, alegerea infrastructurii și maximizarea beneficiilor fiscale.

Economii de timp și resurse

Colaborarea cu un singur furnizor înseamnă că nu va trebui să căutați și să negociați cu mai mulți furnizori și contractori diferiți. Acest lucru economisește timp și resurse prețioase, permițându-vă să vă concentrați mai mult pe activitățile principale.

Integrare mai bună a soluțiilor

Asigurăm o integrare mai bună a diferitelor soluții necesare pentru implementarea programului ales.

Servicii post-implementare

Mentenanța și suportul tehnic continuu pentru proiectul implementat. Vă asigurăm că afacerea dumneavoastră va funcționa în mod optim și veți avea un partener de încredere pe termen lung.

Studii de fezabilitate – SEEI este partenerul vostru de încredere pentru alegerea soluției

Pentru orice companie, găsirea soluției energetice optime care să se potrivească nevoilor lor este o provocare. Un studiu de fezabilitate poate ajuta la analiza diferitelor opțiuni tehnice și economice fezabile disponibile pentru companie.

Experiența noastră în domeniul eficienței energetice ne permite să vă oferim cele mai bune soluții adaptate nevoilor dumneavoastră, oferind consultanță și soluții personalizate, indiferent de mărimea acesteia.

În acest studiu de fezabilitate vom lua în considerare factori precum rentabilitatea, eficiența energetică și impactul asupra mediului. Procedând astfel, ne putem asigura că afacerea dumneavoastră poate economisi costuri, fiind totodată mai sustenabilă în operațiunile sale.

ro_RORomanian