Politica de Confidențialitate

Politica de Confidențialitate a SEEI TECHNOLOGY S.R.L.

Data ultimei actualizări: 01.05.2023

Vă mulțumim că ați ales să utilizați serviciile oferite de SEEI TECHNOLOGY S.R.L. (denumită în continuare „noi”, „compania” sau „SEEI TECHNOLOGY”). Ne luăm foarte în serios protejarea confidențialității datelor dumneavoastră și ne angajăm să respectăm și să protejăm informațiile cu caracter personal pe care ni le furnizați. Această Politică de Confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal atunci când interacționați cu site-ul nostru web și alte servicii oferite de SEEI TECHNOLOGY.

1. Informații colectate

1.1 Informații furnizate de dumneavoastră Când utilizați serviciile noastre, puteți furniza anumite informații cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon sau alte date necesare pentru furnizarea serviciilor solicitate sau pentru a răspunde la întrebările și solicitările dumneavoastră. Aceste informații pot fi colectate atunci când vă înregistrați pe site-ul nostru, completați formulare, comunicați cu noi prin e-mail sau altfel interacționați cu serviciile noastre.

1.2 Informații colectate automat Atunci când interacționați cu site-ul nostru, putem colecta automat anumite informații despre dispozitivul dumneavoastră și despre modul în care utilizați serviciile noastre. Aceste informații pot include adresa IP, tipul de browser, paginile vizitate, timpul petrecut pe site și alte statistici relevante. Colectarea acestor informații ne ajută să înțelegem mai bine cum utilizați serviciile noastre și să îmbunătățim experiența utilizatorului.

2.Utilizarea informațiilor

2.1 Furnizarea și administrarea serviciilor Utilizăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal pentru a furniza serviciile solicitate și pentru a administra contul dumneavoastră. Aceasta include, dar nu se limitează la, procesarea comenzilor, furnizarea de asistență tehnică, comunicarea cu dumneavoastră în legătură cu serviciile noastre și oferirea de actualizări și notificări relevante.

2.2 Personalizarea și îmbunătățirea serviciilor Putem utiliza informațiile colectate pentru a personaliza și îmbunătăți serviciile noastre. Aceasta poate include adaptarea conținutului și ofertelor în funcție de interesele și preferințele dumneavoastră, îmbunătățirea funcționalității site-ului nostru și dezvoltarea de noi caracteristici și servicii.

2.3 Comunicări de marketing Dacă ați dat consimțământul, putem utiliza informațiile dumneavoastră pentru a vă trimite comunicări de marketing referitoare la produsele și serviciile noastre, inclusiv actualizări, oferte speciale sau informații relevante. Aveți posibilitatea de a vă dezabona de la aceste comunicări în orice moment.

3.Divulgarea informațiilor către terți

3.1 Furnizori de servicii Putem dezvălui informațiile dumneavoastră cu caracter personal către furnizorii noștri de servicii care ne asistă în furnizarea și administrarea serviciilor noastre. Acești furnizori de servicii sunt obligați să păstreze confidențialitatea informațiilor și să le utilizeze numai în scopul prestării serviciilor conform instrucțiunilor noastre.

3.2 Cerințe legale Ne putem dezvălui informațiile dumneavoastră cu caracter personal atunci când suntem obligați să facem acest lucru de către lege sau în conformitate cu procesele legale, cum ar fi cererile de la autoritățile guvernamentale sau în contextul unui litigiu în curs.

4.Securitatea informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal utilizând măsuri de securitate tehnice și organizatorice adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea sau dezvăluirea acestora. Cu toate acestea, trebuie să fiți conștienți că nicio metodă de transmitere a datelor pe internet sau de stocare electronică nu este complet sigură, iar SEEI TECHNOLOGY nu poate garanta securitatea absolută a informațiilor dumneavoastră.

5.Drepturile dumneavoastră

Conform legislației privind protecția datelor, aveți anumite drepturi în ceea ce privește informațiile dumneavoastră cu caracter personal. Aceste drepturi includ dreptul de a solicita accesul la informațiile dumneavoastră, de a le rectifica sau șterge, de a restricționa procesarea sau de a vă opune procesării. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări referitoare la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați utilizând detaliile de contact de mai jos.

6.Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate poate fi actualizată din când în când pentru a reflecta modificări ale practicilor noastre de confidențialitate. Vă rugăm să revizuiți periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe această pagină.

7.Contactați-ne

Dacă aveți întrebări, preocupări sau solicitații referitoare la această Politică de Confidențialitate sau la modul în care SEEI TECHNOLOGY gestionează informațiile dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@seeitechnology.com sau prin poștă la adresa Cluj-Napoca — Strada Turturicii 3,  400365, România.

ro_RORomanian