fbpx

OPTIA – pentru un viitor mai inteligent și eficient

  • Home
  • OPTIA – pentru un viitor mai inteligent și eficient
Image

Un proiect fascinant numit OPTIA a fost inițiat de către SEEI Technology în cadrul programului MIND4MACHINES. Colaborând cu Bioeuro și Rofelix Univers, SEEI Technology își propune să revoluționeze producția de unelte pentru prelucrarea lemnului prin optimizarea proceselor prin utilizarea unei soluții BI. Haideți să explorăm detaliile acestei inițiative transformaționale.

OPTIA: Automatizare Pionieră în Prelucrarea Lemnului

OPTIA reprezintă o soluție de vârf care își propune să optimizeze procesele implicate în producția de unelte pentru prelucrarea lemnului. Prin îmbunătățirea transparenței și facilitarea intervenției, OPTIA își propune să reducă costurile și să sporească productivitatea pentru beneficiarul său, Rofelix Univers.

Obiectivele și Abordarea Proiectului

Obiectivele OPTIA sunt atât clare, cât și ambițioase, având un accent pe îmbunătățirea eficienței producției, creșterea nivelului de productivitate, implementarea soluțiilor de ambalare și reducerea stocurilor în mișcare. Implementarea cu succes a acestui proiect necesită efortul comun al SEEI Technology și Bioeuro, fiecare partener având sarcini asignate.

SEEI Technology preia conducerea în calitate de solicitant pentru sarcini precum analiza datelor tehnice, implementarea metodologiilor eficiente de analiză, furnizarea sesiunilor de pregătire pentru utilizatori și gestionarea proceselor post-implementare. Între timp, Bioeuro servește ca al doilea solicitant, având sarcina de a realiza exerciții de analiză funcțională, desfășurarea activităților de cercetare de piață, identificarea punctelor forte prin abordări comparative și formularea unui plan de marketing eficient pentru diseminarea rezultatelor proiectului.

Leave a comment

ro_RORomanian