fbpx

OPTIA: Optimizarea proceselor prin utilizarea unei soluții BI

  • Home
  • OPTIA: Optimizarea proceselor prin utilizarea unei soluții BI
Image

Un proiect captivant numit OPTIA a fost inițiat de SEEI Technology în cadrul programului MIND4MACHINES. Colaborând cu Bioeuro și Rofelix Univers, SEEI Technology își propune să revoluționeze producția de unelte pentru prelucrarea lemnului prin optimizarea proceselor. Haideți să explorăm detaliile acestei aventuri transformative.

OPTIA: Automatizare prelucrării lemnului

OPTIA reprezintă o soluție de vârf care își propune să optimizeze procesele implicate în producția de unelte pentru prelucrarea lemnului. Prin îmbunătățirea transparenței și facilitarea intervenției, OPTIA se străduiește să reducă costurile și să îmbunătățească productivitatea pentru beneficiarul său, Rofelix Univers.

Obiectivele și abordarea proiectului

Obiectivele OPTIA sunt atât clare, cât și ambițioase, cu accent pe îmbunătățirea eficienței de producție, creșterea nivelurilor de productivitate, implementarea soluțiilor de ambalare și reducerea stocurilor în mișcare. Implementarea reușită a acestui proiect necesită un efort comun între SEEI Technology și Bioeuro, fiecare partener având roluri asignate.

SEEI Technology este lider de proiect pentru sarcini precum analiza datelor tehnice, implementarea metodologiilor eficiente de analiză, furnizarea sesiunilor de instruire pentru utilizatori și gestionarea proceselor post-implementare. Între timp, Bioeuro servește ca lider secundar, având sarcina de a realiza exerciții de analiză funcțională, desfășurarea activităților de cercetare de piață, identificarea punctelor forte prin abordări comparative de analiză și formularea unui plan de marketing eficient pentru diseminarea rezultatelor proiectului.

Leave a comment

ro_RORomanian